Home > Tegelgroep Nederland Exterior

Tegelgroep Nederland Exterior

Keramische tegels kenmerken zich door fantastische eigenschappen. Deze eigenschappen zijn zó goed dat tegels ook uitstekend voor buitengebruik zijn toe te passen. Tegelgroep Nederland Exterior is de business unit die haar focus volledig richt op de mogelijkheden van outdoortoepassingen met keramische tegels en aansluitende producten. Het blootleggen van behoeften van consumenten maar vooral ook van exterior designers, tuinarchitecten en franchise & formuleorganisaties is voor Tegelgroep Nederland Exterior een voortdurend aandachtspunt. Naast een compleet assortiment van keramische tegels voor outdoorgebruik, zijn wij continu bezig met innovaties om tegels voor buiten makkelijker, beter en daardoor duurzamer toe te kunnen passen.

SOLOSTONE
Met SOLOSTONE drukt Tegelgroep Nederland Exterior een eigen stempel op buitenvloeren. Met respect en toewijding voor natuurlijke materialen, welke op een imponerende wijze worden gevangen in keramiek. De buitentegels zijn verkrijgbaar vanaf 3 centimeter dikte en de volkeramische massa voorziet in betrouwbaarheid en gemak bij verwerking en onderhoud.
Keramische tegels verlijmen of in specie leggen is niet meer nodig om van een fraaie en sterke buitenvloer te kunnen genieten. En zo toch alle praktische eigenschappen van keramiek te kunnen blijven behouden. Geen kleurverschieting, geen opname van vet- en watervlekken of andersoortige vloeistoffen, zeer onderhoudsarm en vooral bijzonder duurzaam.