Tegelgroep Nederland Projects
custom made tegeloplossingen

Tegelgroep Nederland Projects

Tegelgroep Nederland Projects, de juiste keuze voor uw tegelproject

Bij Tegelgroep Nederland Projects gaan wij samen op zoek naar de perfecte tegel voor uw project. Als projectspecialist binnen Tegelgroep Nederland, helpen wij u bij het realiseren van uw tegelprojecten. Wij denken graag proactief mee vanaf het begin en maken samen de juiste keuzes zodat de gekozen tegels een waardevolle toevoeging zijn voor de toekomst. Maatwerk is bij ons dan ook niet uitzonderlijk, maar juist de standaard.

Custom Made Tegeloplossingen zijn de standaard

Tegelgroep Nederland Projects biedt custom made tegeloplossingen voor alle denkbare sectoren zoals supermarkten, automotive, retail food en non-food.  Maar evenzo biedt Tegelgroep Nederland custom made wanden en vloeren voor hotels, wellness, horeca, en utiliteitsbouw. Voor indoor en outdoor toepassingen. Custom made tegeloplossingen worden geboden door te voorzien in alle behoeften die een opdrachtgever kan hebben. Als basis geldt, naast de gewenste uitstraling, nadrukkelijk het gedachtegoed achter het desbetreffende project of de desbetreffende (winkel)formule.

Procesbegeleiding door Tegelgroep Nederland Projects

In de voorbereidingsfase van een project helpen wij u door de mogelijkheden voor uw gewenste tegelvloer of -wand te onderzoeken. Wij verzekeren u dat uw keuze voldoet aan zowel uw smaak als aan de wettelijke of verwachte normen. Onze ervaren adviseurs staan aan uw zijde om te zorgen dat uw vloer of wand niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel is. Wij voorkomen onaangename verrassingen door u te begeleiden gedurende het gehele proces.
 

Marktontwikkeling

Dankzij de krachtige Tegelgroep Nederland organisatie blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op diverse gebieden, zoals technologie, esthetiek, innovatie, kwaliteit en vakkennis. Onze interne ontwikkelingen en samenwerkingen garanderen een hoog niveau van service en snelle levering, waardoor we in staat zijn uw uitdagingen op een deskundige en professionele manier te realiseren. 

Bent u benieuwd naar onze projecten of de mogelijkheden? Neem dan een kijkje hieronder of neem contact met ons op!

supermarkten
Versaflex Tegelgroep Nederland
automotive
Tegelgroep Nederland Projects - Automotive - Audi de Waal
hospitality & leisure
Hilton Hotel Tegelgroep Nederland Projects
retail non-food
Retail Non Food - Hema
formules food
Tegelgroep Nederland Projects - Formules Food
Renovatie & Transformatie
_DSC4963 - kopie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen