Tegelgroep Nederland Projects
custom made tegeloplossingen

Tegelgroep Nederland Projects

Tegelgroep Nederland Projects, de juiste partner voor uw tegelproject

Heeft u een mooi project en zoekt u partners die u ondersteunen en ontzorgen? Zoek niet verder. Bij Tegelgroep Nederland Projects gaan wij samen op zoek naar de beste tegeloplossingen voor uw project. Wij denken graag proactief mee en maken samen met u de juiste keuzes in materiaal en toepassingen. Voor een eindresultaat met een toekomstbestendige levensduur. Maatwerk is de standaard. 

Custom Made Tegeloplossingen zijn de standaard

Tegelgroep Nederland Projects biedt custom made tegeloplossingen voor alle denkbare sectoren, indoor en outdoor: Supermarkten, Automotive, Hospitality & Leisure, Retail Non-Food, Formules Food en Renovatie & Transformatie. Als uitgangspunt geldt, naast de gewenste uitstraling, nadrukkelijk het gedachtegoed en het concept achter het desbetreffende project. Onze projectspecialisten adviseren over de best passende custom made tegeloplossing. Zodat het eindresultaat voldoet aan de gestelde criteria en de custom made tegeloplossing als gegoten past. 

Begeleiding gedurende het gehele project

Wij voorkomen onaangename verrassingen door u te begeleiden gedurende het gehele proces. Wij onderzoeken samen met u de mogelijkheden voor uw gewenste tegelvloer- of wand. Onze ervaren adviseurs staan aan uw zijde om te zorgen dat uw vloer of wand niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel is. Wij adviseren over toepassingen en materiaalkeuze. Zo helpen wij het eindresultaat te laten voldoen aan de normen en eisen van het project én zelfs de verwachtingen te overtreffen. 
 

Kwaliteit, service en snelle levering

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen vinden wij heel belangrijk. Tegelgroep Nederland is niet voor niets een toonaangevende tegelspecialist. Onze focus ligt op innovatie op gebieden als esthetiek, technologie, toepassingen, kwaliteit en vakkennis. Wij staan voor kwaliteit, service op een hoog niveau en snelle levering. Geen uitdagingen op dat gebied. Wij ontzorgen en ondersteunen zodat u zich kunt richten op de realisatie. Dat vinden wij de meerwaarde van samenwerking. 

Bent u benieuwd naar onze referenties of naar de mogelijkheden? Klik hieronder op één van de sectoren (Supermarkten, Automotive, Hospitality & Leisure, Food Formules of Renovatie & Transformatie, Retail Non-Food coming soon) of neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen