Tegelgroep Nederland Projects: Signature
personal tile design

Tegelgroep Nederland Projects: Signature

De perfecte wand- en vloer met Tegelgroep Nederland Projects: Signature

Als (interieur)architect creëert u op een verrassende manier ruimtes naar de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een speciaalzaak, boetiek, residentieel- of ander one-of-a-kind project, de afwerking van wanden en vloeren is beeld- en sfeerbepalend. Tegelgroep Nederland Projects: Signature helpt bij het verwezenlijken van uw visie. Wij ondersteunen bij het maken van creatieve maar ook verantwoorde beslissingen die aansluiten bij specifieke ontwerp- en budgeteisen. Met onze productkennis, jarenlange ervaring en expertise ondersteunen we (interieur)architecten in het vertalen van ontwerp naar uitvoering. Samen zorgen we ervoor dat het project een uniek signatuur krijgt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? Neem contact met ons op!

Meerwaarde door samenwerking

Synergie, dat is waar Tegelgroep Nederland Projects: Signature naar streeft. De ervaring van Tegelgroep Nederland Projects: Signature helpt bij het verwezenlijken van creatieve visies naar verrassende concepten. Om welke ruimte het ook gaat, geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Tegelgroep Nederland staat garant voor hoogwaardige kwaliteit keramische tegels. Projects: Signature staat klaar om u te helpen bij het vinden van dé tegel die het verschil maakt. In het grote assortiment is voor elke toepassing een tegel te vinden. Van een robuuste betonnen uitstraling naar verfijnde elegantie en alles daartussen. Met ons assortiment, uw visie en de gezamenlijke expertise geeft u een geheel eigen signatuur aan uw project. 

Team Projects: Signature

Maak kennis met het team van Tegelgroep Nederland Projects: Signature. Synergie creëer je tenslotte samen. Ons team van specialisten zijn niet zomaar specialisten, maar ware tile-isten. Een van onze tile-isten is Tamara. Met jarenlange ervaring als interieurarchitect bij Studio Jan des Bouvrie en als docent ontwerp en interieuradvies, deelt Tamara haar kennis en ervaring graag met haar klanten. Tamara en de rest van het team zijn echte design-experts en helpen u bij het maken van de juiste keuzes zodat u binnen de lijnen van het project blijft, zowel functioneel en creatief als budgettair. Kortom wij helpen u bij het vinden van de perfecte keramische tegel die het verschil maakt in uw project. Neem vandaag nog contact op met Tamara en team Projects: Signature  en til uw interieurproject naar een hoger niveau!

PORTFOLIO

Signature t

Voor dit project zijn robuuste vloertegels 120×120 van Douglas Jones gebruikt

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen