Tegelgroep Nederland - VS Tiles
premium ceramic collections

Tegelgroep Nederland - VS Tiles

Tegelgroep Nederland – VS Tiles, pionier in de tegelbranche

De geschiedenis van VS Tiles gaat terug tot meer dan een eeuw geleden. Opgewerkt van kleine speler naar een leidende positie in de tegelindustrie. Daar zijn we trots op. Tot op de dag van vandaag blijft onze focus liggen op vernieuwen en verbeteren, waardoor VS Tiles zich onderscheidt als een progressieve en toonaangevende groothandel van wand- en vloertegels. Door expertise en ervaring in de branche bieden we een totaalpakket van hoogwaardige keramische tegels en aanvullende diensten. 

Met trots kan gemeld worden dat de geschiedenis van VS Tiles teruggaat tot meer dan een eeuw geleden. Opgewerkt van kleine speler naar een leidende positie in de tegelindustrie. Tot op de dag van vandaag blijft vernieuwen en verbeteren centraal staan, waardoor VS Tiles zich onderscheidt als een progressieve en professionele groothandel van wand- en vloertegels. De expertise en ervaring in de branche zorgen voor een totaalpakket van hoogwaardige keramische tegels en aanvullende diensten dat consumenten zeker weten actief zal prikkelen.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Of ben je al klant en wil je tegels bestellen? TGN Online

Een nauwkeurig samengesteld assortiment

Consumenten willen comfort, stijl, duurzaamheid en de nieuwste trends in tegels. VS Tiles voldoet aan deze eisen met haar collecties, die bestaan uit luxueuze, hoogwaardige, duurzame en moderne tegels. Wij bedienen consumenten in renovatie- of nieuwbouwprojecten via een uitgebreid netwerk van retailers door heel Nederland. Onder andere met onze eigen concepten en de bijzondere samenwerkingen die daaruit zijn ontstaan. Met ons nauwkeurig samengesteld assortiment ligt de focus op de markt in het midden-hoge tot hogere segment. Merken als Piet Boon by Douglas & Jones en Porcelanosa zijn hier duidelijke voorbeelden van. Premium Ceramic Collections, meer dan alleen een standaard tegel.

Ondersteuning voor u als retailer

Bij een goed uitgebalanceerd assortiment horen ook diensten met meerwaarde. Wij schenken veel aandacht aan maatwerk op het gebied van merchandising, logistiek en service. Daarnaast is VS Tiles toonaangevend op het gebied van innovaties en de allernieuwste trends op tegelgebied. Wij richten ons op individuele retailers en retailketens in de consumenten- en professionele markt. Daarbij kiezen wij voor retailers die topkwaliteit als een van de belangrijkste pijlers in hun bedrijfsvoering beschouwen. VS Tiles ondersteunt dit met een actueel assortiment van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitstekende presentatiemiddelen, klantgerichte communicatie en bijbehorend advies. 

Concepten Tegelgroep Nederland - VS Tiles

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen