Tegelgroep Nederland - VS Tiles
premium ceramic collections

Tegelgroep Nederland - VS Tiles

Tegelgroep Nederland – VS Tiles, pionier in de tegelbranche

Met trots kan gemeld worden dat de geschiedenis van VS Tiles teruggaat tot meer dan een eeuw geleden. Opgewerkt van kleine speler naar een leidende positie in de tegelindustrie. Tot op de dag van vandaag blijft vernieuwen en verbeteren centraal staan, waardoor VS Tiles zich onderscheidt als een progressieve en professionele groothandel van wand- en vloertegels. De expertise en ervaring in de branche zorgen voor een totaalpakket van hoogwaardige keramische tegels en aanvullende diensten dat consumenten zeker weten actief zal prikkelen.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Of ben je al klant en wil je tegels bestellen? TGN Online

Een nauwkeurig samengesteld assortiment

Consumenten willen comfort, stijl, duurzaamheid en de nieuwste trends in tegels. VS Tiles voldoet aan deze eisen met haar collecties, die bestaan uit luxueuze, hoogwaardige, duurzame en moderne tegels. Wij helpen consumenten in renovatie- of nieuwbouwprojecten via een uitgebreid netwerk van retailers door heel Nederland, onder andere met onze eigen concepten en bijzondere samenwerkingen die daaruit zijn ontstaan. Met ons assortiment tegels ligt de focus op publiek uit het midden-hoge tot hogere segment. Merken als Piet Boon by Douglas & Jones en Porcelanosa zijn hiervan de perfecte weerspiegeling. Premium Ceramic Collections, meer dan alleen een standaard tegel.

Tegelgroep Nederland - VS Tiles - Douglas & Jones Café Showroom
Tegelgroep Nederland - Piet Boon Showroom

Ondersteuning voor u als retailer

Bij een uitstekend assortiment horen ook uitstekende diensten. Wij schenken daarom veel aandacht aan merchandising, logistiek en service op maat. Daarnaast laat VS Tiles u graag de allernieuwste trends op tegelgebied zien. Wij richten ons op individuele retailers en retailketens in het consumenten- en professionele circuit. Daarbij kiezen wij voor retailers die topkwaliteit als een van de belangrijkste pijlers in hun bedrijfsvoering beschouwen. VS Tiles ondersteunt dit met een zeer actueel assortiment, uitstekende presentatiemiddelen, klantgerichte communicatie en bijbehorend advies. 

Concepten Tegelgroep Nederland - VS Tiles

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen