Over Tegelgroep Nederland
totaalpartner in tegels

Tegelgroep Nederland

November 2000 werd de oprichting goedgekeurd voor een gespecialiseerde tegelgroothandelaar en in 2001 werd Tegelgroep Nederland geïntroduceerd in de markt. Vanuit de businessunits Jos Haag en VS Tiles kon Tegelgroep Nederland haar visie voor het Nederlandse tegellandschap delen en verwezenlijken. De visie om met tegels de eerste keuze te zijn en blijven als het gaat om vloer- en wandoplossingen voor eindgebruikers. Sinds de start van Tegelgroep Nederland zijn er verscheidene mijlpalen gehaald om onze visie te realiseren. Zo zijn de business units Projects (2004) en Exterior (2014) opgericht om ondersteuning te bieden aan de visie van Tegelgroep Nederland.

Innovatie voor de toekomst

De eindgebruikers, maar ook de professionals, willen zoveel mogelijk flexibiliteit, keuzemogelijkheden en beschikbaarheid op de momenten die hen het beste passen. We luisteren naar de behoeftes en hebben geïnvesteerd in de toekomst wat heeft geleid tot een betere efficiency in ons werk, unieke tegeloplossingen en een breed assortiment aan binnen en buitentegels. Onze innovatie ambities stoppen hier niet. Integendeel, we blijven de lat verleggen wanneer het gaat om duurzame tegelontwikkelingen. Tegelgroep Nederland heeft al jarenlang een krachtige reputatie als het gaat om spraakmakende productontwikkeling. Naast productontwikkeling zijn we ook gefocust op duurzame oplossingen als het gaat om beter, makkelijker, sneller en minder belastend keramische tegels toe te kunnen passen.

Unieke oplossingen voor iedereen

Samenwerking is de succesfactor om te komen tot een gezamenlijk duurzaam resultaat. Samen weten we meer, kunnen we meer, bereiken we meer. Dat zie je terug in ons aanbod. Unieke tegelcollecties van onze eigen merken Beste Koop Tegels en Douglas & Jones, maar ook de tegelcollecties die zijn ontstaan vanuit een samenwerking met vtwonen en Studio Piet Boon. Naast onze eigen merken en samenwerkingen werken wij intensief samen met diverse (internationale) leveranciers om een breed assortiment in de juiste kwaliteit aan te bieden. Er is altijd een keus voor consumenten en professionals om hun tegeloplossing te vinden voor elk denkbare ruimte en toepassing, zowel indoor als outdoor.