Over Tegelgroep Nederland
totaalpartner in tegels

Visie Tegelgroep Nederland

In 2001 werd Tegelgroep Nederland geïntroduceerd als gespecialiseerde tegelgroothandel. Vanuit de business units Jos Haag en VS Tiles kon Tegelgroep Nederland haar visie voor het Nederlandse tegellandschap delen en verwezenlijken. 

Tegels zijn de eerste keuze als het gaat om wand- en vloeroplossingen. 

Sinds de start van Tegelgroep Nederland zijn er verscheidene mijlpalen bereikt om deze visie te realiseren. Zo zijn de business units Projects (2004) en Exterior (2014) opgericht om ondersteuning te bieden. Ook in de projectmarkt en buiten zouden tegels de eerste keus moeten zijn voor wanden en vloeren. 

Innovatie voor de toekomst

Om onze visie te realiseren luisteren we naar de behoeftes uit de markt. De eindgebruikers, maar ook de professionals, willen zoveel mogelijk flexibiliteit, keuzemogelijkheden en beschikbaarheid op de momenten die hen het beste passen. Dat maken wij mogelijk door onze efficiency, unieke tegeloplossingen en een breed assortiment. 

Onze ambities op het gebied van innovatie stoppen hier niet. Integendeel, we blijven de lat verleggen wanneer het gaat om tegelontwikkelingen. Tegelgroep Nederland heeft al jarenlang een krachtige reputatie als het gaat om spraakmakende productontwikkeling. 

Voor de toekomst ligt de focus op duurzame oplossingen. Als toonaangevende specialist ontkomen we er niet aan om op het gebied van duurzaamheid door te ontwikkelen. Zodat we in de toekomst beter, makkelijker en sneller keramische tegels kunnen toepassen en de footprint zo klein mogelijk blijft. 

Unieke oplossingen voor iedereen

Samenwerking is de succesfactor om te komen tot een gezamenlijk duurzaam resultaat. Samen weten we meer, kunnen we meer, bereiken we meer. Dat zie je terug in ons aanbod. Unieke tegelcollecties van onze eigen merken Beste Koop Tegels en Douglas & Jones, maar ook de tegelcollecties die zijn ontstaan vanuit een samenwerking met vtwonen en Studio Piet Boon. Naast onze eigen merken en samenwerkingen werken wij intensief samen met diverse (internationale) leveranciers om een breed assortiment in de juiste kwaliteit aan te bieden. Er is altijd een keus voor consumenten en professionals om hun tegeloplossing te vinden voor elk denkbare ruimte en toepassing, zowel indoor als outdoor.