Tegelgroep Nederland Exterior
toonaangevend op Hollandse bodem

Perfecte buitenruimtes met keramische tegels van Tegelgroep Nederland Exterior

De eigenschappen van keramische tegels zijn breed inzetbaar, zo zijn ze ook te gebruiken voor verschillende buitenruimte projecten. Dankzij nauwe samenwerkingen met topmerken als  vtwonen en Studio Piet Boon, evenals onze krachtige eigen formule Beste Koop Buitentegels, biedt Tegelgroep Nederland Exterior de beste oplossingen voor (dak)terrassen en sierbestrating. Wij richten ons continu op het begrijpen van de wensen en behoeften van consumenten en exterior designers, tuinarchitecten en franchise & formuleorganisaties.

Voordelen van keramische buitentegels

Fraaie en sterke buitenvloeren zonder dat de tegels verlijmt of in specie gelegd moeten worden. Behoud tegelijkertijd alle praktische eigenschappen van keramiek, waaronder geen het niet verschieten in kleur, de weerstand tegen vet- en watervlekken en andere vloeistoffen, het onderhoudsarme- en bijzonder duurzame karakter. Tegelgroep Nederland blijft innoveren om buitentegels eenvoudiger, beter en duurzamer toe te passen.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Of ben je al klant en wil je tegels bestellen? TGN Online

Unieke keramische tegelconcepten voor Retailers

Hoveniers kiezen voor Tegelgroep Nederland Exterior

Outdoor concepten van Tegelgroep Nederland Exterior

Bent u op zoek naar de perfecte buitentegels voor uw volgende project? Wij bieden detaillisten overal in het land toegang tot onze uitgebreide collecties buitentegels, waaronder vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones, Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones en het Beste Koop Buitentegels assortiment. Onze collecties zijn speciaal samengesteld om uw buitenruimte een unieke en stijlvolle uitstraling te geven. Wilt u meer weten over onze concepten? Kijk hieronder en laat u inspireren!

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen