Tegelgroothandel Jos Haag
thuis in tegels

Jos Haag

Tegelgroothandel Jos Haag, vertrouwd leverancier van keramische tegels

Tegelgroothandel Jos Haag is leverancier van vloer- en wandtegels en al bijna 50 jaar actief in de branche. Jos Haag biedt diverse merken tegels en is daardoor een waardevolle en vertrouwde leverancier voor vele detailhandelaren. Jos Haag biedt een sterke mix van mooie tegelmerken tegen betaalbare prijzen en is daarmee goed vertegenwoordigd in het midden en middenlaag segment van keramische wand- en vloertegels. Bij Jos Haag kunt u rekenen op een passend aanbod welke aansluit bij uw wensen en eisen.

Meer informatie? Neem contact met ons op. Of ben je al klant en wil je tegels bestellen? TGN Online.

Een prachtig betaalbaar assortiment

Tegelgroothandel Jos Haag biedt een uitgebreid assortiment aan keramische wand- en vloertegels. Het productaanbod is divers, uniek én betaalbaar. Mede doordat wij niet alleen contact onderhouden met grote maar ook met kleine fabrieken. Het resultaat is een veelzijdig en commercieel interessant assortiment. Geschikt voor de consumenten die graag de gemakken willen hebben van een praktische tegel met een hedendaagse uitstraling voor een betaalbare prijs. Maak het prachtige en en betaalbare assortiment lokaal beschikbaar voor de consument. Sluit nu aan bij het uitgebreide netwerk van dealers dat de merken van Jos Haag vertegenwoordigt op de Nederlandse markt. 

Retailondersteuning

Met behulp van een zelf ontwikkeld merchandisingssysteem worden de vele wand- en vloertegels via onze retailers op een inspirerende en heldere wijze aan de consument aangeboden. Doordachte presentatieoplossingen. Van kleine en effectieve displays tot complete en op maat ingetekende showroominrichtingen. Wij bieden de retailer alle gemak voor optimale bediening van de consument. Naast een uitstekende Sales Support met allerhande IT-oplossingen beschikken wij ook over een ijzersterke logistieke dienstverlening. Waar dan ook, wij leveren naar de wensen van de retailer. Diensten die voor meerwaarde zorgen, zowel fysiek als digitaal.

JOS. TEGELS

CONCEPTEN JOS HAAG

Dankzij 50 jaar aan ervaring heeft Tegelgroothandel Jos Haag succesvol een tweetal concepten weten te introduceren op de tegelmarkt. JOS. is een merk dat een compact, maar vooral een sterk en goede collectie van wand- en vloermogelijkheden biedt. Beste Koop tegels biedt altijd een uitstekende collectie wand- en vloertegels. Zorgvuldig geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en met een zeer gunstige prijs. 

Het complete overzicht van merken dat Tegelgroothandel Jos Haag aanbiedt vind je hier.

BESTE KOOP TEGELS

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen