Food Formules
Tegelgroep Nederland Projects

Tegelgroep Nederland Projects

Stijlvolle tegeloplossingen voor Food Formules, merkbeleving en hygiëne in harmonie

Tegels spelen een belangrijke rol in het interieur van elke Food Formule, zowel in het esthetische als functionele aspect. Tegelgroep Nederland Projects heeft zich al lange tijd bewezen als een betrouwbare partner voor diverse Food Formules. Waarbij we niet alleen hoogwaardige vloeroplossingen bieden, maar ook helpen bij het vormgeven van een unieke merkervaring. De sector is voortdurend aan het innoveren en Tegelgroep Nederland Projects ontwikkelt hierin mee. Door voortdurende innovatie en het gebruik van duurzame materialen streven we ernaar om de gewenste uitstraling en merkbeleving te realiseren.

Naast het visuele aspect bieden keramische tegels ook praktische voordelen. Zo zijn tegels gemakkelijk te onderhouden, dragen ze bij aan een schone en hygiënische omgeving en bieden ze een veilige vloer die bestand is tegen de dagelijkse stroom van klanten en personeel. Samenwerken met Tegelgroep Nederland Projects betekent niet alleen hoogwaardige vloeroplossingen, maar ook van een partnerschap dat uw wensen centraal stelt en is gericht op het versterken van de merkidentiteit en het waarborgen van de veiligheid en hygiëne in de vestiging(en).

Actief in de Food Formules sector en interesse in een tegeloplossing of benieuwd naar de mogelijkheden? Vele partijen gingen u voor, bekijk de cases onderaan de pagina of neem contact met ons op!

Brand Identity

In de wereld van Food Formules is het cruciaal om met het interieur een sterke merkidentiteit uit te stralen. Tegels vormen hierbij een essentieel element, omdat ze niet alleen bestand zijn tegen de constante drukte en beweging in de ruimte, maar ook een stijlvolle en herkenbare uitstraling kunnen geven. Dankzij hun diverse vormen, maten en kleuren kunnen tegels gebruikt worden om unieke patronen te creëren die perfect passen bij de huisstijl van de onderneming of franchise.

Of het nu gaat om een eigentijdse, minimalistische look of een warme en uitnodigende sfeer, tegels bieden eindeloze mogelijkheden om de gewenste merkbeleving tot leven te brengen. Door te kiezen voor tegels die de identiteit van het bedrijf weerspiegelen, kunnen winkels niet alleen een veilige en praktische omgeving bieden, maar ook een onvergetelijke en consistente merkervaring creëren die klanten bijblijft.

Veiligheid & Hygiëne

In iedere horecazaak is zowel de veiligheid van zowel personeel en bezoekers als de hygiëne van groot belang. Een groot voordeel van een tegelvloer is het gemak in onderhoud. Keramische tegels zijn vuil- en waterafstotend en daarmee gemakkelijk schoon te maken. Ook zorgen bijv. speciale anti-sliptegels ervoor dat zelfs een natte vloer geen gevaar vormt in de keuken en de veiligheid van medewerkers waarborgt.

PORTFOLIO

KFC Steenwijk

Tegelgroep Nederland Projects heeft in opdracht van Collins Foods Europe en in samenwerking met XS Architecten KFC Steenwijk voorzien van prachtige nieuwe tegels. Toegepaste tegels:

 • Anti-slip vloertegels in de keuken
 • Mosa 204 600×600 mm (restaurantvloer)
 • CTD Nougat & Blanco 100×200 mm (toiletwand)
 • 600+ m² tegels

Fotocredits: Petra Peperkamp

Visspecialist Pasèl

Tegelgroep Nederland Projects heeft in samenwerking met Emondt KMI schitterende tegels geleverd voor Visspecialist Pasèl. Toegepaste tegels:

 • Douglas & Jones Marbles & More Lux Laurants Brown Glans 600×1200 mm (achterwand)
 • Ragno Look Ocra & Nero 60×240 mm (wanden)
 • Colorker Kainos Bone 900×900 mm (vloer)
 • 265 m² tegels

Fotocredits: Emondt KMI

Keurslager Arie Klaver

Tegelgroep Nederland Projects heeft in samenwerking met Emondt KMI schitterende tegels geleverd voor Keurslager Arie Klaver. Toegepaste tegels:

 • Douglas & Jones Moods Dot Pink 1200×1200 mm (vloer)
 • Douglas & Jones Moods Marmer Black 800×800 (toonbank-front)
 • vtwonen tegels by Douglas & Jones Villa Dark Gold Metallic 130×130 mm (tafel)
 • en meer tegels.. o.a. Beste Koop New Beton
 • 700+ m² tegels

Fotocredits: Emondt KMI

Baarssen Visspecialiteiten

Tegelgroep Nederland Projects heeft in samenwerking met Emondt KMI schitterende tegels geleverd voor Baarssen Visspecialiteiten te Urk. Toegepaste tegels:

 • Douglas & Jones Elemental Desir Mat Hexagon 398×460 mm (restaurantvloer)
 • Douglas & Jones Elemental Desir Mat 800×800 mm (restaurantvloer)
 • Beste Koop Signoria Roma Imperiale 600×1200 mm (toiletwand)
 • Pamesa Hexa Oro (toilet-nis)
 • 175 m² tegels