Kronos Ceramiche

Tegelgroep Nederland - VS Tiles
Kronos Ceramiche

Kronos Ceramiche is een Italiaans A-merk dat is opgericht in 1980. Kronos Ceramiche is gevestigd in de buurt van Modena (Italië), centraal in Emilia-Romagna, de zogenoemde “keramiekindustrie” van Italië.

In elke serie laat Kronos de wereld van keramiek, design en architectuur samensmelten, met als resultaat: unieke stijlvolle Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit. ‘voor iedere stijl een tegel’, Kronos Ceramiche produceert tegels met ware klasse. Het brede assortiment kan in iedere ruimte van het huis worden toegepast en geven dankzij de eigen stijl en het creatieve ontwerp iedere ruimte een eigen karakter.

K-Lab

Uniek aan het Kronos assortiment is ‘K-Lab’, een exclusieve dienst voor het op maat maken van producten van keramisch materiaal. Denk aan trappen, drempels, zwembadranden, maar ook wandplanken, wastafels, tafels en meer. Alle elementen vallen te personaliseren en kunnen op maat worden besteld in diktes van 6 mm, 1 en 2 cm, voor binnen en buiten, afhankelijk van de producten in het assortiment.

Verkrijgbaar bij Tegelgroep Nederland – VS Tiles. Bezoek hier de website van Kronos Ceramiche of ga terug naar het merkenoverzicht.