Home > Douglas & Jones op Beurs Eigen Huis

Douglas & Jones op Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

16 augustus 2018

Van 21 t/m 23 september 2018 vindt Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs is speciaal bestemd voor iedereen met concrete verhuis-, bouw- of verbouwplannen. Zij willen hun droomhuis realiseren, maar moeten daarvoor nog wel een aantal belangrijke keuzes maken. Want welke vloer- of wandafwerking is bijvoorbeeld het meest geschikt? In de stand van Douglas & Jones, masters of home design (hal 12, stand H1.15), wordt hiervoor niet te missen wooninspiratie getoond.

 

Verhuizen, bouwen of verbouwen?

Beurs Eigen Huis is de grootste en meest complete Nederlandse woon- en inspiratiebeurs in haar soort. Bijzonder is dat de meeste bezoekers van plan zijn op korte termijn te gaan verhuizen, bouwen of verbouwen. Veel van hen nemen dan ook hun (ver)bouwtekeningen mee, zodat de verschillende specialisten hen van een concreet advies kunnen voorzien. Bezoekers kunnen naast het bezoeken van stands van exposanten op nog meer manieren inspiratie opdoen. Zo worden er presentaties gehouden en adviezen gegeven (onder meer door Vereniging Eigen Huis) over energiebesparing, de aanpak van de bouw van je huis, de ideale indeling van je woning en de aanleg van je tuin.

 

Beurs Eigen Huis Piet Boon 1 Beurs Eigen Huis vtwonen 1

Douglas & Jones, Piet Boon en vtwonen

Douglas & Jones is een merk van Tegelgroep Nederland. Het staat garant voor fascinerende wand- en vloercollecties in keramische tegels. Voor elke ruimte en elke woonstijl in huis, maar ook daarbuiten. Douglas & Jones werkt nauw samen met gerenommeerde specialisten op het gebied van vorm, kleur en design. Zoals met internationaal gevierd topontwerper Piet Boon en het toonaangevende vtwonen.

 

Beurs Eigen Huis Piet Boon 2 Beurs Eigen Huis Douglas Jones Beurs Eigen Huis vtwonen 2

Beurs Eigen Huis: 21 t/m 23 september

Beleef de wereld van Douglas & Jones, Piet Boon en vtwonen tijdens Beurs Eigen Huis, 21 t/m 23 september, Jaarbeurs Utrecht, hal 12, stand H1.15.

EERDER