Home > Geslaagde editie vt wonen&design beurs

Geslaagde editie vt wonen&design beurs

13 oktober 2017

Van 3 t/m 8 oktober was RAI Amsterdam het decor van het grootste woonevenement van Nederland. Bijna honderdduizend bezoekers hebben zich hier laten inspireren en informeren op het gebied van wonen en interieur. Voor Douglas & Jones een uitgelezen kans om zich aan een groot publiek te presenteren. Met een grote stand op een toplocatie, recht bij de ingang, werden vele bezoekers te woord gestaan en geholpen met info.

 

vt wonen&design beurs

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Zoals ieder jaar waren de vtwonen tegels by Douglas & Jones weer een van de grote blikvangers op de vt wonen&design beurs. Niet alleen door de getoonde noviteiten op onze eigen stand, maar ook doordat de tegels weer volop aanwezig waren in het bijzonder fraaie vtwonen huis. Dit huis, het centrale punt van inspiratie voor vele bezoekers, waren zowel tegels in de keuken, badkamer als in de haard in de woonkamer toegepast.

vt wonen&design beurs

Piet Boon by Douglas & Jones

De collectie van Piet Boon by Douglas & Jones werd op deze stand voor het eerst getoond aan het grote (woon-)publiek. Groots werden met name de noviteiten, GIANT TILE en BLACK TILE, getoond. De herkenbare signatuur van Studio Piet Boon was daarbij duidelijk terug te vinden. De styling van dit gedeelte van de stand was dan ook in handen van Studio Piet Boon zelf

Meer weten over Douglas & Jones en haar bijzondere concepten? Neem dan contact met ons op.

 

EERDER