Home > Nieuwe JOS. tegelserie in assortiment Jos Haag

Nieuwe JOS. tegelserie in assortiment Jos Haag

tegelserie

1 juli 2016

Jos Haag Tegelgroothandel is voortdurend bezig haar uitgebreide assortiment te optimaliseren. Met grote regelmaat worden er dan ook nieuwe series toegevoegd, die aansluiten op de nieuwe ontwikkelingen en trends in de tegelmarkt. Onlangs is ook het assortiment van het merk JOS. verder uitgebreid.

Recentelijk zijn de zeven huidige series van dit oer-Hollandse merk ondergebracht in drie tegelstijlen, Beton, Hout en Natuursteen. Aan de Tegelstijl Beton is nu de serie Amsterdam toegevoegd. Een betonserie met een authentieke uitstraling die zowel op wand en vloer toegepast kan worden voor een vintage twist in ieder interieur.

Verschillende formaten, structuren en kleurtinten

De serie is verkrijgbaar in verschillende formaten, structuren en kleurtinten. De afmeting 61,5×61,5cm in Derby Taupe, Derby Negro, Derby Gris en Derby Beige en bijpassende mozaïeken in 30×30 cm. Daarnaast in formaat 31×61 cm in Amsterdam Beige, Blanco, Gris en Taupe en in decor Taupe en Gris, alsmede het decor Gracia Blanco. Allen geschikt om onderling te combineren voor een unieke presentatie.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

EERDER