Home > Piet Boon Tiles & Stones by Douglas & Jones gepresenteerd in Oostzaan

Piet Boon Tiles & Stones by Douglas & Jones gepresenteerd in Oostzaan

Piet Boon Tiles & Stones

11 oktober 2016

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceerde 10 oktober jl. in haar hoofdkantoor in Oostzaan, met trots haar eerste tegelcollectie: Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. De tijdloze en spannende collectie is opgebouwd uit zes verschillende en elk bijzondere design series. Het resultaat van het karakteristieke creatieve handschrift van de designstudio, ontwikkeld en vermarkt door Tegelgroep Nederland VS Tiles.

Basis

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur, tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon daarin een onderscheidende rol. De Tiles & Stones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

Collectie

De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie is opgebouwd uit zes bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, STONES en de HUGE Tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpallet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

KOL tegels

De primeur van deze collectie, gepresenteerd in een spraakmakend designmeubel, is te vinden bij KOL Tegels in Haarlem. Sinds 11 oktober het eerste ingerichte verkooppunt van dit bijzondere concept in Nederland. De Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones collectie zal vanaf komende weken bij meer geselecteerde dealers getoond worden.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

EERDER