Home > Saint-Gobain voor derde keer op rij Top Employer

Saint-Gobain voor derde keer op rij Top Employer

top employer

5 februari 2018

De Franse multinational Saint-Gobain, moederbedrijf van onder meer Tegelgroep Nederland, is voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland en Europa (2016, 2017 en 2018). Op 1 februari 2018 is dit nieuws feestelijk bekendgemaakt.

 

Uitstekende arbeidsomstandigheden

Uit grondig, onafhankelijk onderzoek van het Top Employers Institute is gebleken dat Saint-Gobain uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.

 

Top Employer certificaat

Nu de arbeidsmarkt aantrekt – dat geldt in het bijzonder voor de (af)bouwsector – is het Top Employer certificaat een interessante onderscheiding, waarmee het aantrekken en behouden van (potentieel) toppersoneel wordt bevorderd.

 

Werken bij Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland valt onder de businessunit Saint-Gobain Building Distribution Benelux, één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in de Benelux. Meer weten over werken bij Saint-Gobain Building Distribution? Klik op de link. Bekijk onder meer de huidige vacature bij Tegelgroep Nederland: Stagiair Marketing.

EERDER