Home > Tegelgroep Nederland breidt MVO-activiteiten verder uit

Tegelgroep Nederland breidt MVO-activiteiten verder uit

MVO

12 november 2015

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij Tegelgroep Nederland ingebed in de cultuur. Goed omgaan met de omgeving, het milieu en onze medewerkers. Dit zien wij als onze plicht, maar ook als fatsoenlijk gedrag. Recentelijk zijn er door de organisatie weer wat stappen in de groene richting genomen.

Showroom

Inmiddels zijn alle lampen in de uitgebreide en ruimtelijke showroom in Andelst vervangen door energiezuinigere LED-verlichting. Volgens uitgebreid onderzoek kan deze duurzame keuze een energiebesparing tot meer dan 80% opleveren. Daarnaast wordt ook de CO2-uitstoot rechtstreeks verminderd.

Vrachtwagens

Tegelgroep Nederland probeert tevens op het gebied van transport bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Overeengekomen is dat de vrachtwagens van Tegelgroep Nederland geleidelijk worden omgebouwd naar EurO 6 auto’s. Door een lagere uitstoot van roetdeeltjes en stikstofoxiden leveren deze een belangrijke bijdragen aan een schoner milieu!

Zonnepanelen

Een focus op duurzaamheid maakt Tegelgroep Nederland klaar voor de toekomst. Op het gebied van productie, logistiek, maar ook op het gebied van duurzame energie. Deze week is begonnen met de plaatsing van zonnepanelen. Op het dak van het kantoorpand in Andelst zullen 150 panelen CO2 vrije energie op gaan wekken.

Meer weten over ons MVO beleid? Neem contact met ons op!

EERDER