Home > Berichten > Huisbeurs Tegelgroep Nederland: Piastrella Baldoria groot succes!

Huisbeurs Tegelgroep Nederland: Piastrella Baldoria groot succes!

Piastrella

Tegelgroep Nederland stond 30 november en 1 december in het teken van een echt tegelfestijn: “Piastrella Baldoria”. Geïnspireerd op ’s werelds grootste tegelbeurs werd een eigen en intieme variant in Andelst georganiseerd, geheel in Italiaanse setting.

Zo’n 300 retailers werden getrakteerd op de laatste en meest vernieuwende tegeltrends. Bijzondere producten in fraaie presentaties. Onder genot van diverse en smaakvolle Italiaanse gerechten passeerden verschillende primeurs de revue.

Jos Haag Tegelgroothandel

Jos Haag Tegelgroothandel presenteerde nieuwe tegelcollecties van maar liefst vier merken. Van CIR de serie New Orleans, met een karakteristiek steenmotief. Maar ook de betonserie Kotto XL van Emil Ceramica. Er was daarnaast aandacht voor de serie Passepartout van Verde1999 en van Ragno werden verschillende series uitgelicht. Houtseries Woodlike en Woodcraft baarden het meeste opzien.

Ook was het event in Andelst gekozen ter introductie van een nieuwe serie in de tegelcollectie van het succesvolle merk JOS. In twee kleuren werd een nieuwe naturel houtserie aan de collectie toegevoegd. Kijk voor meer informatie over JOS. ook op www.jostegels.nl.

VS Tiles

VS Tiles besteedde onder andere aandacht aan de serie Treverk Trend van Marazzi. Natuurgetrouwe houttegels in lengte 150 cm en verschillende breedtes (37,5, 25 en 19 cm). Zowel apart toepasbaar als gemixt voor een speels effect. Veel aandacht ook voor de nieuwe serie Terzo Tempo van Viva. Deze nieuwste betonlook tegel heeft een fraai design en is verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren. Ook mooi in combinatie met de bijhorende houtserie.

Het bijzondere evenement was daarnaast hét decor van de hernieuwde introductie van het merk Douglas & Jones. Dit succesvolle merk gaat in 2016 in een geheel nieuw jasje – met strak logo – de markt verrijken met de serie Fusion. Deze fraaie betontegels met unieke tekening is verkrijgbaar in vier natuurlijke tinten (Black, White, Grey en Beige) en drie formaten (80×80, 60×60 en 30×60).

Showroom 2020

Naast de nieuwste tegelseries was er ook volop aandacht voor de andere mogelijkheden die Tegelgroep Nederland biedt aan retailers. Zo was er een interessante presentatie over het concept SHOWROOM 2020. Dit door Tegelgroep Nederland bedachte en uitgewerkte concept biedt retailers de mogelijkheid hun tegels digitaal aan hun klanten te presenteren

middels een interactieve showroom. Zowel online als in de fysieke showroom zorgt een digitale tegelbibliotheek voor een unieke beleving voor potentiële klanten.

Veel retailers reageerden enthousiast, waardoor dit bijzondere project naar verwachting in steeds meer showrooms vervolg zal krijgen in het nieuwe jaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.