Home > Berichten > Viva presenteert noviteiten op Design District

Viva presenteert noviteiten op Design District

Viva No-Code Legno Design District

Viva, de Italiaanse producent van hoogwaardige keramische wand- en vloertegels, is van 6 tot en met 8 juni aanwezig op Design District. De 16e editie van dit vakevenement voor interieurdesign in Nederland vindt dit jaar plaats in de iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Interieurarchitecten en designers kunnen in stand S34 de nieuwste collecties van het merk bewonderen. Viva is in Nederland exclusief verkrijgbaar via Tegelgroep Nederland – VS Tiles. In de wereld van interieur en design is Viva een echte trendsetter. Ook dit jaar worden een aantal spraakmakende noviteiten gepresenteerd.

 

Glimmend hout

Nieuw is de serie No-code Legno. Een verrassende houttegel in plankformaat (20×120 cm), verkrijgbaar in de kleuren Total White, Total Black, twee varianten Rovere (eiken) en twee varianten Noce (noten). Voor het oppervlak zijn er drie natuurlijke afwerkingseffecten mogelijk: mat (alleen voor de kleuren Rovere en Noce), glimmend, of met reliëf van ruwe zaagbewegingen. Naast standaard formaten is er de optie voor speelse vormen die uitnodigen tot nieuwe legpatronen en creatief mixen en matchen. Genoeg ingrediënten voor een expressief, eigentijds interieur.

 

Viva No-Code Pelle Design District

Leer voor wand en vloer

Een andere noviteit is de serie No-code Pelle. Het voor kleding en meubilair zo vertrouwde leer kan natuurlijk ook op de wand of vloer. Want waarom zouden alleen details zacht, aaibaar, uitnodigend en een tikje gewaagd mogen zijn? Ook voor de basis van het interieur is leer, gevangen in keramiek, een frisse, vooruitstrevende keuze. De tegels zijn verkrijgbaar in de formaten 90×90 cm, 60×120 cm, de kleuren Cuoio, Fango en Nero en in de oppervlaktetexturen glad, gehamerd en met kokosnootafdruk. De vierkante tegels kunnen met twee verschillende diagonale snijlijnen in tweeën worden gesneden, waardoor een veelvoud aan speelse legmogelijkheden ontstaat.

 

Viva Dotcom Design District

Europese primeur: Viva Dotcom

Viva presenteert op Design District een primeur in Europa: de serie Dotcom. Inspiratie voor de serie is ontleend uit kalk- en zandsteen. De tegel is verkrijgbaar in de kleuren White, Grey, Mud en Dark en de formaten 90×90 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm en 60×120 cm. Elk oppervlak heeft een aantrekkelijke afwisseling in patroon en schaduw. Voor de 90×90 cm tegels is er bovendien keuze uit een natuurlijk matte, gepolijste of half-gepolijste afwerking.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de collecties van Viva? Neem dan contact op met de vertegenwoordigers van Tegelgroep Nederland – VS Tiles.