Home > Mission Statement Tegelgroep Nederland

Mission Statement Tegelgroep Nederland

Mission Statement

Tegelgroep Nederland ziet het als haar missie om voortdurend innovatief te zijn. Gedreven door onze fascinatie voor tegels werken wij hard aan het ontdekken en ontwikkelen van baanbrekende innovaties. Innovaties die de voordelen van tegels dichter bij de consument brengen waardoor we ze helpen om fijner en duurzamer te wonen en te werken.

Tegels bieden grenzeloze mogelijkheden. Veel mensen vinden tegels mooi, makkelijk en duurzaam als ze eenmaal weten wat er beschikbaar is. Tegels leggen een basis voor elke ruimte en voor elk interieur. Maar ook voor toepassingen buiten. Elke dag ontdekken we meer over tegels!

Door innovatie proberen we meer uit keramische toepassingen te halen waar mensen iedere dag weer van profiteren. We richten ons op het ontwikkelen van producten die gemakkelijk passen in het dagelijks leven en het budget van de consument. Zowel zakelijk als thuis.

Keramische tegels zijn zo uniek omdat ze geschikt zijn voor nagenoeg elke toepassing en volop mogelijkheden bieden. Door gebruik te maken van innovatie willen we nog meer mensen de vele voordelen van tegels laten benutten. En nog beter voldoen aan hun wensen en behoeften in de woon- en werkomgeving.

Innovatie in de hele keten

Deze kennis van tegels strekt zich uit over de gehele keten. Van trend tot design. Van ontwikkeling tot productie. En van showroom tot bij de consument thuis. Het spreekt dan ook vanzelf dat veel mensen zijn betrokken bij het innovatieproces.

Kortom, onze innovaties komen niet alleen uit onze hoge hoed. Integendeel, ze ontstaan in alle delen van de keten. Dat is één van de voordelen van een organisatie die steeds de samenwerking zoekt, vastberaden haar doelen te bereiken. Met toeleveranciers en producenten, met retailers en afnemers. En de ervaringen steeds weer peilt bij de eindgebruikers. Om lering te trekken en beter te worden. Innovatie staat centraal bij alles wat we doen.

Wil je meer weten over Tegelgroep Nederland? Neem contact met ons op.