Home > Onze pijlers

Onze pijlers

Pijlers

Onze organisatie gelooft in de kracht van een klantgericht aanbod van producten en diensten. Tegelgroep Nederland biedt u een uiterst professionele organisatie die zich in de loop der tijd uiterst bekwaam heeft gemaakt in verschillende disciplines. Deze disciplines samen vormen een ijzersterke basis voor een succesvolle samenwerking. Dit noemen we ook wel onze pijlers.

Marketing, sales & sales support

Tegelgroep Nederland kent als geen ander het belang van marketing, sales & sales support. Voortdurend zijn wij bezig om de nieuwste ontwikkelingen in de tegelmarkt kaart te brengen, onder andere op het gebied van technieken en producten. Trends hierin worden door ons nauwlettend in de gaten houden.

Hierdoor kunnen wij ook onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen realiseren. Samen komen we graag tot een voor u specifiek uitgekiende strategie, zorgen dat u wordt voorzien van alle mogelijke informatie omtrent onze producten, zodat u voortdurend kan inspelen op veranderingen in de markt.

Extended network & partnerships

Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij geloven in de kracht van partnerships. Voortdurend zoeken we dan ook naar juist die samenwerking die leidt tot een gezamenlijk duurzaam resultaat. Met toeleveranciers en producenten, met retailers en afnemers. Om samen uitstekende prestaties te kunnen leveren.

Logistics & ICT

Logistiek zit diepgeworteld in ons DNA en is een cruciale schakel in onze bedrijfsvoering. Als groothandel is een optimaal ingericht logistiek- en transportsysteem van het grootste belang. Deze systemen draaien op een voordurende investering op gebied van automatisering. Hierin zijn we een vooruitstrevende speler in de Nederlandse tegelmarkt. Voortdurend zoeken wij naar de meest efficiënte oplossingen. Van opslag tot maatwerk levering, waar en wanneer u maar wenst. U volgt uw geplaatste bestellingen via ons ‘track & trace’ systeem tot op de dag van levering.

Meer weten over onze pijlers? Neem contact met ons op.