Home > Speerpunten

Speerpunten

Speerpunten

Door jarenlange ervaring in de tegelmarkt weet Tegelgroep Nederland als geen ander wat er speelt in de markt. In een wereld van razendsnelle ontwikkelingen is het prettig te weten dat u gebruik kunt maken van een partner die de ontwikkelingen niet alleen op de voet volgt, maar daar zelf een vooraanstaande rol in vervult. Onze speerpunten staan hierbij centraal.

Advies

Wij hebben alle kennis in huis om u van gedegen advies te voorzien. Tegelgroep Nederland doet er alles aan om deze kennis op peil te houden om u als klant van het beste advies te kunnen blijven voorzien. Constant monitoren wij hiervoor de toepassingsmogelijkheden en gewenste functionaliteiten op het gebied van keramische oplossingen. Voor binnen en buiten. Dat maakt dat wij weten waar we over praten als het keramiek betreft. Daar kunt u op vertrouwen.

Totaalaanbod

Tegelgroep Nederland biedt een uitzonderlijk breed assortiment in de juiste kwaliteit en diepte, naadloos aansluitend op de huidige trends en ontwikkelingen op de tegelmarkt. Maar wij gaan verder. Wij bieden ook een hoge mate van expertise als het gaat om productontwikkeling van door u gewenste tegels. Wij hebben gedegen ervaring in de ontwikkeling en productie van keramische oplossingen. Wij zijn als partner van alle markten thuis.

Organisatie

Onze organisatie wordt gestuurd op een juiste balans tussen efficiency en effectiviteit. Door simpele maar uiterst betrouwbare en flexibele processen. In de snelst mogelijke tijd tegen de laagst mogelijk kosten. Daarbij geldt altijd en zonder uitzondering: “Kwaliteit boven kwantiteit”. Naast een uiterst breed en diep assortiment keramische tegels en aanverwante producten beschikt Tegelgroep Nederland over alle expertise ten aanzien van IT en geprezen logistieke diensten om u in elk denkbare vorm optimaal te bedienen.

Partnership

Vanuit Tegelgroep Nederland bieden wij alle ondersteuning om gezamenlijk te komen tot  het gewenste eindresultaat. Tegelgroep Nederland werkt als organisatie met vergaande toewijding en de wens om constant te innoveren. Samenwerking is daarbij DE succes factor om gezamenlijke resultaten te bereiken. Zowel succesvol als duurzaam.

Weten wat deze speerpunten in uw situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.