Nieuwsberichten

Hof van Saksen - Tegelgroep Nederland Projects

Badkamers Landal Greenparks – Hof van Saksen vernieuwd met behulp van Tegelgroep Nederland

Hof van Saksen, het premium familieresort in Nooitgedacht – Drenthe, blijft haar aanbod continu vernieuwen. Hof van Saksen ontvangt jaarlijks ruim 190.000 gasten op het resort en is op vele gebieden trendsetter en toonaangevend voor de branche. Zij willen gasten de mogelijkheid bieden om te blijven ontdekken, ontspannen en genieten. Alle type woningen krijgen een totale upgrade in zowel ruimte, als comfort en luxe.

Gerro Vonk, eigenaar van Hof van Saksen: “Gasten verwachten bij het Hof van Saksen een premium beleving. Dat vraagt om continue vernieuwing van ons aanbod. Daarbij gaat het om onze faciliteiten en onze verblijven. Deze upgrade gaat zeker een hoop gasten positief verrassen.”

Bij de make-over is gekozen voor hoogwaardige merken en materialen en is er samengewerkt met de beste designers, onder wie Studio Piet Boon. Naast een grote luxe keuken worden alle woningen ook voorzien van een ruime badkamer met Finse sauna. Het artikel gaat onder de foto’s verder.

Hof van Saksen - Tegelgroep Nederland Projects

Hof van Saksen - Tegelgroep Nederland Projects

Samen met onze adviseurs is de keuze voor tegels in de badkamers uiteindelijk gevallen op de Piet Boon by Douglas & Jones BLEND Tile Chalk White Matte 80×80 cm. Dit is een kwalitatief hoogwaardige tegel, die geschikt is voor zowel wand als vloer, welke recht doet aan het design van Studio Piet Boon en zorgt voor de ultieme beleving. Tegelgroep Nederland heeft nauw samengewerkt met het team van Wilco Volkerink om dit project moeiteloos te laten verlopen. In totaal is er 13.000 m² van de tegels geleverd voor 150 woningen.

Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis en het uitgebreide assortiment in wand- en vloertegels van Tegelgroep Nederland kan ieder soort project bedienen in de door de opdrachtgever beoogde stijl. Daarbij onderhouden we uitstekende en duurzame relaties met architecten, projectontwikkelaars, interior- en exterior designers en autoriteiten op het gebied van wonen en interieur.

Benieuwd naar de tegeloplossingen die Tegelgroep Nederland Projects kan bieden voor jouw project? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Fotocredits: Hof van Saksen