Nieuwsberichten

vtwonen SOLOSTONE Uni Pebbles Grey

Nieuw in de collecties van Tegelgroep Nederland Exterior

Het assortiment van de concepten van Tegelgroep Nederland Exterior is ook in 2024 uitgebreid met prachtige nieuwe tuintegels. Zowel aan de assortimenten van vtwonen buitenvloeren- en Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones als aan het assortiment van Beste Koop Buitentegels zijn keramische tuintegels toegevoegd.

vtwonen buitenvloeren

Binnen het assortiment van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is de categorie Uni 70×70 cm uitgebreid met vier fraaie tegels. Nieuw zijn de serie Pebbles (Grey & Sand) en de serie Dust (Off White). Aan de serie Composite is de kleur Mix Beige toegevoegd.

vtwonen SOLOSTONE Uni Productbeelden

SNEAK PEEK: binnenkort ook meer informatie over de nieuwste toevoeging aan vtwonen buitenvloeren, SOLOSTONE Form. Een nieuwe manier van mixen & matchen met een multi-format serie.

vtwonen SOLOSTONE Form

Piet Boon Outdoor

Piet Boon Outdoor TEXTURE Tile Ivory

Tegels: Piet Boon Outdoor TEXTURE Tile Ivory 90×90 cm

Een nieuwe serie voor Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones; TEXTURE Tile! Ontdek de subtiele elegantie van onze outdoor TEXTURE Tile. Elke tegel is ontworpen om een tastbare dimensie toe te voegen aan buitenruimtes. Deze keramische tegels combineren duurzaamheid met design en hebben een tijdloze textuur die elke buitenomgeving verrijkt. Elke tegel is uniek, waardoor de ruimte uitnodigt tot het creëren van boeiende composities. De TEXTURE Tile is te verkrijgen in de kleuren Ivory en Sage in het formaat 90x90x3 cm.

Piet Boon Outdoor TEXTURE Tile Ivory Piet Boon Outdoor TEXTURE Tile Sage

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Koop Buitentegels

Ook ons concept Beste Koop Buitentegels voegt vier stoere nieuwe tegels toe aan het 60×60 cm assortiment. Het gaat om de kleuren; 630 Brown, 631 Taupe, 632 Beige en 633 Light Brown.

BKB Productbeelden

Benieuwd naar de assortimenten van de concepten van Tegelgroep Nederland Exterior? Breng eens een bezoek aan een dealer, of:

Bekijk de website van Beste Koop Buitentegels.
Bekijk de website van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones.
Bekijk de website van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones.

Tegelgroep Nederland Exterior bedient tuinarchitecten, hoveniers, sierbestraters en formuleorganisaties met haar fantastische aanbod. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of opzoek naar meer informatie? Neem contact met ons op!

Headerbeeld: vtwonen SOLOSTONE Uni Pebles Grey 70×70 cm
Fotocredits: fotografie: Sjoerd Eickmans – Styling: Marlies Does