Home > Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland

Groothandel en importeur Tegelgroep Nederland is de meest vooraanstaande speler op de markt van wand- en vloertegels, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België. Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis is Tegelgroep Nederland actief in alle marktsegmenten, zowel voor indoor als voor outdoor toepassingen met keramische tegels. Met een jaarlijkse afzet van meer dan 3 miljoen m2 per jaar bedienen wij meer dan 600 detaillisten, 85 bouwmaterialenhandelaren, 35 (inter)nationale franchise en formule organisaties, alle grote tegelzettersbedrijven en inmiddels 70 handelaren in sierbestrating en buitenvloeren. Daarbij onderhouden we uitstekende en duurzame relaties met architecten, projectontwikkelaars, interior en exterior designers en autoriteiten op het gebied van wonen en interieur.

Innovatief

Naast een voorraadhoudende en logistieke functie heeft Tegelgroep Nederland de laatste jaren zich zeer sterk ontwikkeld op het gebied van vernieuwende en klantgerichte concepten. We bieden effectieve marketinginstrumenten door trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale markten nauwlettend te volgen en snel in te spelen op de klantbehoeften van vandaag en die van morgen.

Saint Gobain

Tegelgroep Nederland is een bijzonder rendabel onderdeel van het Franse Saint-Gobain. Met ruim 190.000 werknemers actief in 64 landen en een omzet van 43 miljard euro, behoort Saint-Gobain tot de 100 grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met een jaarlijks omzetvolume van meer dan 100 miljoen vierkante meter in wand- en vloertegels is Saint-Gobain marktleider in Europa en daarmee een krachtige speler op het wereldtoneel van tegels. Technologische en esthetische ontwikkelingen, duurzaamheid en service zijn dé sleutelwoorden.

Tegelgroep Nederland is betrouwbaar, betrokken en voortdurend innovatief. Dit realiseren we door onze klant steevast centraal te stellen en intensieve samenwerkingen aan te gaan, door onze deskundigheid te garanderen en altijd kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen.