Nieuwsberichten

Zwembad vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones - Doodeman Sierbestrating

Keramische tegels voor om uw zwembad

Bij de keuze voor materialen voor een zwembad moet u verschillende overwegingen maken. Zaken als veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid zijn van belang bij deze overweging. Keramische tegels zijn dankzij de eigenschappen een ideale oplossing voor rond uw zwembad. De tegels die u kiest zijn ook allesbepalend voor de sfeer en uitstraling van uw zwembad. Het is dan ook van groot belang dat u tegels kiest die passen bij uw wens.

Tegelgroep Nederland Exterior biedt met haar concepten Beste Koop Buitentegels, vtwonen buitenvloeren- en Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones een gevarieerd assortiment aan kwalitatief hoogwaardige keramische tuintegels.

Voordelen van keramische tegels rond uw zwembad

De vloer rondom een buitenzwembad moet specifieke technische kenmerken hebben om veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen. Een goede anti-slipwaarde is daarbij van groot belang. Er wordt rondom een zwembad namelijk vaak gerend en gespeeld. Het is ook van belang dat de tegels bestand zijn tegen chloor, vocht, vuil en weersinvloeden zoals vorst.Een grote gebruiksbestendigheid en krasbestendigheid dragen bij aan de duurzaamheid van de tegels. In verband met gebruiksgemak is het ideaal als de tegels ook vlekbestendig en makkelijk schoon te maken zijn.

Ook de kleurvastheid van keramische tegels is één van de voordelen van het materiaal. De kleurkeuze in combinatie met de weerkaatsing van water heeft echter wel invloed op het visuele plaatje. Houd hier bij de aanschaf van zwembadtegels rekening mee.

Zwembad Beste Koop Buitentegels - Henken Veenendaal

Tegels: Beste Koop Buitentegels – 90 Light Stucco
Fotocredits: Tuinbaas Hoveniersbedrijf, Sieb Renema & Frank van den Berg Hovenier

Zwembadranden

Het feit dat de keramische tuintegels rond uw zwembad doorgetrokken kunnen worden in de omliggende vloer of het terras en zelfs in de zwembadrand zorgt voor harmonie en elegantie. Zwembadranden moeten vaak op maat gemaakt worden, vrijwel alle tegels uit het assortiment van Tegelgroep Nederland Exterior kunnen tot zwembadrand gemaakt worden. Hierdoor bent u vrij in uw keuze voor zwembadtegels.

Benieuwd naar de assortimenten van de concepten van Tegelgroep Nederland Exterior? Breng eens een bezoek aan een dealer, of:

Bekijk de website van Beste Koop Buitentegels.
Bekijk de website van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones.
Bekijk de website van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones.

Tegelgroep Nederland Exterior bedient tuinarchitecten, hoveniers, sierbestraters en formuleorganisaties met haar fantastische aanbod. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of opzoek naar meer informatie? Neem contact met ons op!

Headerbeeld – Fotocredits: Doodeman Sierbestrating