Nieuwsberichten

Motto by Mosa: designtegels voor de badkamer

Ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa: Motto by Mosa. Een uniek concept met een overzichtelijk en veelzijdig assortiment. Van warm tot koel, met deze tegels creëer je thuis de gewenste sfeer en haal je Dutch Design in huis.

Unieke tegelmixen

Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Zo kan er eenvoudig een unieke tegelmix samen worden gesteld die voldoet aan alle wensen en budget.

Online Designtools

Naast de aanwezigheid van Motto by Mosa in inspirerende showroomstudio’s door het gehele land, biedt het merk ook een online badkamerconfigurator. Deze online designtool helpt het eindresultaat te visualiseren. Met deze configurator kan bovendien de eigen ruimte worden weergegeven. Deze tool is zowel via de interactieve website als in de showroom te vinden.

Motto by Mosa

Meer weten over dit unieke concept? Neem dan contact met ons op. Of neem een kijkje op de website van Motto by Mosa.