Nieuwsberichten

vtwonen Flakes Meteor Grey

Nieuw in de collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegels. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. De collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones is uitgebreid met twee nieuwe series; Flakes en Noble.

De serie Flakes biedt een robuust en karaktervol eindresultaat in iedere ruimte. Een stijlvolle tegel met een stoere twist! De afwisseling van glans en mat in de textuur creëert een mooi tegenlichteffect. Deze variatie op de bekende terrazzo past perfect in een modern interieur.

Leverbaar in de kleuren Comet Cream, Starlight en Meteor Grey in de formaten 30×60, 60×60, 60×120 en 120×120 cm.

vtwonen Flakes Comet Cream vtwonen Flakes Starlight vtwonen Flakes Meteor Grey

 

 

 

 

De serie Noble is een verfijnde betonserie met een industrieel tintje. Levendige en authentieke tegels in vier kleurtinten. Strak en stijlvol op wand en vloer. Ook leverbaar in bijpassend driedimensionaal decor met horizontale lijnen voor een subtiel accent.

Verkrijgbaar in de kleuren White, Grey en Sand in de formaten 60×60, 60×120, 100×100 cm en Kalco Decor in 60×120 cm.

vtwonen Noble White vtwonen Noble Grey vtwonen Noble Sand

 

 

 

 

vtwonen Noble Sand Kalco Decor

Ook aan de serie Onyx worden binnenkort twee nieuwe kleuren toegevoegd, Crystal White & Mystic Rose in de formaten 60×60 en 60×120 cm.

vtwonen Onyx Crystal White vtwonen Onyx Mystic Rose

 

 

 

 

En coming soon… de serie Earth.

vtwonen Earth

 

 

 

 

 

 

 

 

Douglas & Jones en haar concepten zijn verkrijgbaar bij VS Tiles en voor klanten van Tegelgroep Nederland Projects. Interesse of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op. Of bekijk de collectie hier.