Nieuwsberichten

CERALUTION SYSTEMS

Nieuw van Tegelgroep Nederland: CERALUTION SYSTEMS

Slimmer, sneller & mooier als het om Prefab tegeloplossingen gaat.

Innovatieve Bouwoplossing voor de Toekomst: Modulaire en Duurzame Constructies

Binnen de bouwindustrie zijn innovatie en duurzaamheid cruciaal voor het verbeteren van efficiëntie en kwaliteit. Tijdens de Nationale Energieweek wordt er een unieke innovatie gepresenteerd op de PREFAB beurs in Den Bosch. Samen met wedi Benelux en DEKO tonen wij een uniek quick-fix systeem ontwikkeld voor wand- en vloertegel bouwprojecten.

Het Revolutionaire Product

Het hart van deze innovatie is de hoogwaardig gewapende XPS-bouwplaat van Wedi Benelux, gecombineerd met tegels van Tegelgroep Nederland. Deze combinatie resulteert in een lichtgewicht wand- en vloerconstructie waarin leidingwerk, elektra en afvoertechniek naadloos zijn verwerkt. Wat dit systeem echt onderscheidt is niet alleen de efficiëntie en kwaliteit die het product biedt, maar ook het gratis opleidingsprogramma dat ermee gepaard gaat. Hierdoor wordt de uitdaging van het bouwen van natte cellen (zoals badkamers) aanzienlijk vereenvoudigd.

Het proces is snel en stofvrij en het eindresultaat mag er zijn. De tegelvloeren en -wanden worden opgeleverd met strak uitgelijnde voegen, waterdichting volgens de hoogste normen én thermische isolatie. Belangrijk is dat dit systeem volledig voldoet aan de KOMO (URL35-101) en DIN18534 richtlijnen en daarnaast wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 15 jaar op waterdichtheid.

Precisie en Kwaliteit in Productie

Bij Deko wordt er een geautomatiseerd productieproces toegepast om de bouwplaten van wedi Benelux te voorzien van de juiste tegels van Tegelgroep Nederland. Tijdens dit proces worden voortdurend metingen uitgevoerd om de voegbreedte en vlakheid van de panelen te waarborgen. Deze focus op precisie zorgt voor panelen van consistente en hoogwaardige kwaliteit. Eventuele extra bewerkingen, zoals doorvoeren en schuine zijden, worden uitgevoerd voordat de tegelpanelen professioneel worden verpakt en naar de bouwplaats worden getransporteerd.

Uw Bouwproject naar een Hoger Niveau Tillen

Innovatie in de bouwindustrie betekent niet alleen het verbeteren van processen, maar ook het bieden van hoogwaardige, duurzame oplossingen. De combinatie van de lichtgewicht constructie, vooraf betegeld, waterdicht en met thermische isolatie, belooft een nieuwe standaard te zetten in industrieel en modulair bouwen. Samen met wedi Benelux en DEKO geven wij de toekomst van de bouw opnieuw vorm.