Nieuwsberichten

Prachtig eindresultaat: terras met SOLOSTONE buitentegels

Gespot in het land: dit prachtige terras met zwembad met de SOLOSTONE Uni tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones zijn een sieraad voor elk terras en ook in combinatie met een zwembad een uitstekende keuze.

SOLOSTONE

SOLOSTONE is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op een terras, veranda of patio te verwerken. Bovendien hebben de 90×90 cm buitentegels een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De grotere oppervlakte en de dikkere massa van deze tegels zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

Mold Grit

Uit de unieke collectie volkeramische buitentegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is voor dit terras gekozen voor de SOLOSTONE Mold tegels in de kleurtint Grit. Een robuuste betonserie met een karaktervolle look voor een rijke uitstraling. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik.

Meer informatie?

Meer weten over de vtwonen buitentegels by Douglas & Jones en de SOLOSTONE tegels? Neem dan contact met ons op.