Nieuwsberichten

Landal de Drentse Lagune - Tegelgroep Nederland

Tegelgroep Nederland bedient Landal vakantiepark ‘de Drentse Lagune’ in Westerbork

Tegelgroep Nederland heeft wand- en vloertegels geleverd voor Landal-park ‘de Drentse Lagune’ en de MVL Media Groep heeft daar een video over gemaakt. De zogenaamde ‘natte ruimtes’ zoals de badkamers, toiletten en wellness zijn voorzien van hoogwaardige tegels die recht doen aan de luxueuze uitstraling van dit park.

Zo zijn er onder andere tegels toegepast van Douglas & Jones waaronder die van vtwonen. Opdrachtgever Kopare Development heeft de tegels die zijn toegepast binnen dit project zelf uitgekozen in de showroom in Andelst, hierbij is rekening gehouden met de natuurlijke omgeving van de Drentse Lagune. Bekijk de video van dit geweldige project met onze collega Eddie Duikersloot in de hoofdrol hier:

Tegelgroep Nederland en projectontwikkelaar Kopare Development hebben dit project aangedragen gekregen van Brands Bouw uit Emmen. Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis en het uitgebreide assortiment in wand- en vloertegels van Tegelgroep Nederland kan ieder soort project bedienen in de door de opdrachtgever beoogde stijl. Daarbij onderhouden we uitstekende en duurzame relaties met architecten, projectontwikkelaars, interior- en exterior designers en autoriteiten op het gebied van wonen en interieur. Benieuwd naar de tegeloplossingen die Tegelgroep Nederland kan bieden voor jouw project?

Neem contact op met Tegelgroep Nederland (tel.: 0488-470600) en vraag naar Andor de Haan of mail naar andor.de.haan@tegelgroep.nl.