Nieuwsberichten

Kronos Ceramiche Prima Materia

Nieuw bij VS Tiles: Kronos Ceramiche

Kronos Ceramiche is een Italiaans A-merk dat is opgericht in 1980. Kronos Ceramiche is gevestigd in de buurt van Modena (Italië), centraal in Emilia-Romagna, de zogenoemde “keramiekindustrie” van Italië.

In elke serie laat Kronos de wereld van keramiek, design en architectuur samensmelten, met als resultaat: unieke stijlvolle Italiaanse tegels van hoogwaardige kwaliteit. ‘voor iedere stijl een tegel’, Kronos Ceramiche produceert tegels met ware klasse. Het brede assortiment kan in iedere ruimte van het huis worden toegepast en geven dankzij de eigen stijl en het creatieve ontwerp iedere ruimte een eigen karakter.

Kronos Ceramiche Evolution

Het constant uitvoeren van stilistisch onderzoek, de hoge technische normen van de producten en het DNA van Kronos Ceramiche dat gericht is op voortdurende innovatie zullen zorgen voor een dynamisch assortiment. In het begin zullen er tien series verkrijgbaar zijn bij VS Tiles. Carrière du Kronos, een mix tussen nieuw en oud, steen en beton. Prima Materia, de kampioen van mediterrane flair met koele, moderne elegantie. Maar ook Evolution, Le Reverse, Les Bois, Metallique, Nativa, Rocks, Terra Crea en Woodside (keramisch parket).

Kronos Ceramiche Le Reverse

K-Lab

Uniek aan het Kronos assortiment is ‘K-Lab’, een exclusieve dienst voor het op maat maken van producten van keramisch materiaal. Denk aan trappen, drempels, zwembadranden, maar ook wandplanken, wastafels, tafels en meer. Alle elementen vallen te personaliseren en kunnen op maat worden besteld in diktes van 6 mm, 1 en 2 cm, voor binnen en buiten, afhankelijk van de producten in het assortiment. Een aantal van deze producten zullen standaard in het assortiment van VS Tiles worden opgenomen.

Kronos Ceramiche maakt vanaf nu onderdeel uit van het uitgebreide assortiment van VS Tiles. Interesse of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op.

– Op de afbeeldingen worden de volgende series op volgorde getoond: Prima Materia, Evolution en Le Reverse.