Nieuwsberichten

Noviteiten Piet Boon by Douglas & Jones

Nieuwe tegelseries Piet Boon by Douglas & Jones

Piet Boon by Douglas & Jones, de tegelcollectie van internationaal gerenommeerde design studio Studio Piet Boon. De collectie tegels is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels.

De collectie van Piet Boon by Douglas & Jones is uitgebreid met twee nieuwe tegelseries; COAST Tile en CEMENT Tile. Zoals altijd zijn deze series geselecteerd in samenspraak met Studio Piet Boon en sluiten ze naadloos aan op de andere tegels uit de collectie.

De COAST Tile is geïnspireerd door de serene kust en het subtiele spel van licht op zand. Deze serie combineert het Engelse portlandsteen en travertin. De zachte, mistige afwerking van de tegels nodigt uit tot combinatie met onze andere tegels, waardoor een harmonieuze overgang van texturen ontstaat.

Verkrijgbaar in de kleuren Beige, Bianco, Cenere en Tortora en in de formaten 120×120, 80×80 en 60×120 cm. En in een 60×120 cm ‘Ribbed’ 3D-decor variant.

De CEMENT Tile staat symbool voor de pure en tijdloze esthetiek van cement, met een natuurgetrouwe uitstraling die de robuuste textuur van beton vangt. In vijf kleuren – White, Beige, Flax, Taupe en Greige – en drie afmetingen, biedt deze serie een solide basis voor elk interieur: voor zowel wand als vloer. De matte, natuurlijke afwerking versterkt een authentieke look en feel.

Ook is de GLAZE Tile uitgebreid met een nieuwe kleurtint, de kleur Ivory.

Piet Boon GLAZE Tile Ivory

Douglas & Jones en haar concepten zijn verkrijgbaar bij VS Tiles en voor klanten van Tegelgroep Nederland Projects. Interesse of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op. Of bekijk de collectie hier.