Nieuwsberichten

Atlas Concorde

Binnenkort nieuw bij Jos Haag: Atlas Concorde

Atlas Concorde is een vooraanstaand Italiaans tegelmerk, dat staat voor tijdloze elegantie en stijlvolle ontwerpen voor alle leef- en sanitaire ruimtes. Hun uitgebreide collectie omvat diverse stijlen, variërend van warme houtlooks tot unieke 3D-tegels, die zowel vloer- als wandtoepassingen mogelijk maken. De keramische tegels van Atlas Concorde belichamen hoogwaardige kwaliteit, waarbij de focus ligt op stijl en design, gecombineerd met nauwlettend kwaliteitsbehoud.

De series van Atlas Concorde bieden een harmonieuze samenhang tussen vloer- en wandtegels, geschikt voor zowel particuliere- als zakelijke projecten. Het wereldwijd verrijken van ruimtes met de tijdloze schoonheid van Italiaans design, dat is de missie van Atlas Concorde.

Atlas Concorde excelleert in het creëren van hoogwaardige porseleinen oppervlakken geïnspireerd door marmer, natuursteen, beton en hout. De sterke affiniteit met de wereld van internationaal design en architectuur komt tot uiting in hun aanbod. Kortom, Atlas Concorde is gepassioneerd bezig met het aanbieden van originele keramische oplossingen om ruimtes over de hele wereld te transformeren en te verfraaien.

Binnenkort meer informatie over Atlas Concorde!