Nieuwsberichten

Douglas & Jones Ultra

Nieuw van Douglas & Jones: Ultra

Douglas & Jones heeft haar collectie uitgebreid met een nieuw indrukwekkend formaat tegels. De serie Ultra bestaat uit zogeheten ‘slabs’ in het grote formaat 120×270 of 280 cm. Creëer een uniek design met deze prachtige tegels! Onderscheid als architect uw project, of als retailer de woning van uw klant met deze prachtige tegels.

De serie Ultra bestaat uit revolutionair grote tegels. Met deze tegelplaten maak je echt een statement. Door het grootse formaat worden de dessins naadloos weergegeven van vloer tot plafond met één tegelplaat. Het effect is imponerend. De tegelplaten bieden een ruime keuze in grootse natuurlijke dessins. Met de serie Ultra krijgt elke ruimte grandeur, of het nu om een badkamer, hal, woonkamer of keuken gaat.

Douglas & Jones Ultra Or

De serie Ultra is verkrijgbaar als wandtegel in het formaat 120×270 cm en in het formaat 120×280 cm. Onder andere in de kleurtinten White, Palladium Grey, Black Diamond, Statuario, Perle, Calacatta Gold, Vena Aurum, Riverbed en Thunder Night. Benieuwd naar het consumentenassortiment voor in uw showroom? Bekijk het hier: Series – Douglas & Jones (douglasjones.nl).

Ontdek Hollands topdesign bij Douglas & Jones. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones tegels ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen.

Douglas & Jones Ultra is nu verkrijgbaar bij VS Tiles en voor klanten van Tegelgroep Nederland Projects. Interesse of benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op.

– Op de afbeelding worden de volgende kleuren getoond: vlnr. Clouds, Mountain Peak, Black Diamond. Detailbeeld: Or.