Nieuwsberichten

JOS. Tegels breidt verder uit met vier nieuwe series!

JOS. Tegels heeft haar assortiment nog eens uitgebreid met vier mooie nieuwe series, Light Stone, Newclay, Blancos en Firenze.   Light Stone (Headerbeeld)

De tegelstijl Natuursteen van JOS. is uitgebreid met de serie Light Stone. Light Stone biedt de rijke texturen en weefsels van Libanese Limestone in het gemak van keramische tegels. Bestaande uit drie kleuren in het formaat 25×50 cm is Light Stone toepasbaar in iedere leefruimte. Verkrijgbaar in de kleuren Beige, Taupe en White*.

Newclay

De serie JOS. Newclay is een aanvulling op de tegelstijl Beton en bestaat net als Light Stone uit drie kleuren. Newclay weergeeft de subtiele organische schoonheid van spatelcement en creëert een warme gastvrije sfeer. JOS. Newclay is verkrijgbaar in de kleuren Grey, Sand en White in het formaat 25×50 cm.

JOS. Newclay Grey JOS. Newclay Sand JOS. Newclay White

Blancos

JOS. Blancos is zoals de naam doet denken, twee elegante witte tegels. De serie Blancos is een stilistische tijdloze toevoeging voor iedere wand. Blancos is verkrijgbaar in het formaat 25×50 cm in zowel een glans als matte* uitvoering.

JOS. Firenze

Firenze

Naast de uni witte Blancos tegel is het assortiment van JOS. Tegels aangevuld met twee schitterende witte marmerlook tegels. De serie Firenze bestaat uit een glans en matte* 25×50 cm wandtegel. De Firenze tegels geven een wand nét dat gedurfde effect. Een moderne karakteristieke knipoog naar het klassieke verleden.

*te zien op de afbeelding. Let op! de kleuren op de afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.