Nieuwsberichten

Nieuw: Exotone Premium Vinyl Tiles

Tegelgroep Nederland VS Tiles biedt met Douglas & Jones steevast boeiende oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Een focus op innovatie met spraakmakend design en de belofte van topkwaliteit. Vanaf nu ook met een hoogwaardige en uitzonderlijke collectie vinyl vloeren; EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones.

Authentieke look & feel

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone Premium Vinyl Tiles elegante en pure houtdesigns in maar liefst drie series: Kingdom, Kingdom Visgaat en Mutliformat. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, twaalf in totaal. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

Premium kwaliteit

Exotone Premium Vinyl Tiles biedt een clicksysteem met geïntegreerde ondervloer. De vinyl tegels zijn sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in keukens & badkamers en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte is Exotone bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

Exotone

Exotone Premium Vinyl Tiles maakt vanaf nu onderdeel uit van het uitgebreide assortiment van VS Tiles. Neem contact met ons op of kijk ook op onze website voor meer informatie.