Nieuwsberichten

Nieuw: JOS. Century

De tegelstijl Hout van JOS. tegels is recent uitgebreid met de serie Century. Deze stijlvolle tegelserie straalt klasse uit door de warme, diepe kleuren en de prachtige houtlook. Het formaat van maar liefst 25×150 cm biedt alle mogelijkheden om de woon-, werk- of slaapkamer optisch te vergroten.

JOS. Century

De matte afwerking van de serie JOS. Century heeft een oriëntaalse uitstraling is niet alleen als vloertegel maar ook als wandtegel een echte blikvanger! Zelfs in de badkamer is deze tegel prima toe te passen, voor een natuurlijke en warme uitstraling. De houttegels zijn verkrijgbaar in drie tinten; Natural, Honey en Oak en is perfect te combineren met andere JOS.-tegelseries.

Natuurlijke uitstraling

De natuurlijke uitstraling van hout is mateloos populair. Dankzij geavanceerde productietechnieken is deze ook uitermate goed te vangen in keramiek. Dat zie je, dat voel je en dat kun je bijna proeven. JOS. Century combineert net als de andere smaken in de Tegelstijl Hout de charme van een houten vloer met de voordelen van keramiek. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en het beter laten renderen van vloerverwarmingssystemen.

De kleuren op de foto’s kunnen afwijken van het origineel. Meer weten over het uitgebreide assortiment van Jos Haag? Neem dan contact met ons op.