Nieuwsberichten

Nieuwe series Colorker en JOS. tegels

Nieuwe series Colorker en JOS. tegels

Het assortiment van Colorker is uitgebreid met vier schitterende series, Dhara, Athena, Enya & Enjoy (v.l.n.r op de afbeelding). Dhara is geïnspireerd op het prachtige Piasentina gesteente uit Italië. Witte aderen doorkruisen op sierlijke wijze de neutrale en zachte achtergrond. Dit betoverende effect is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een tijdloze en verfijnde stijl.

Dhara is verkrijgbaar in de kleuren Taupe* en Sand. Leverbaar in de formaten 59,5×59,5 cm, 59,5×119,2 cm en in 29,5×59,5 cm (ook in gestreept ribbel Decor).

Athena brengt travertin tot leven. Geïnspireerd door de grandeur van oude gebouwen is Athena een eerbetoon aan de kunst van marmer. De aardse tint en kronkelige aderen van travertin vertellen de verhalen van tijdloze schoonheid.

Athena is verkrijgbaar in de kleur Cream* in de formaten 59,5×59,5 en 31,6×100 cm.

Enya is een ode aan de elegantie van stucwerk. De serie weerspiegelt de elegantie en tijdloosheid van zachte tinten. En bovendien maakt het unieke bijpassende Decor van iedere ruimte een canvas.

Enya is verkrijgbaar in de kleur Nude* in het formaat 31,6×100 cm en uniek bijpassend Almond Decor.

Enjoy roept de rijkdom en warmte van landelijk design op. De serie Enjoy geeft een moderne en verfijnde touch aan elke ruimte. De onregelmatigheden van handgemaakt keramiek verlenen visuele charme en omarmen het Japanse Wabi-Sabi.

Enjoy is verkrijgbaar in de kleuren Emerald* en Black in het formaat 10×30 cm.

JOS. Zabâ

JOS. Zabâ

Het assortiment van JOS. tegels is uitgebreid met de serie Zabâ, twee nieuwe houtlook tegels. Een uiterst natuurlijk design dat de exclusieve esthetiek en de warmte en schoonheid van hout perfect combineert. De tegels hebben een subtiel reliëf.

Zabâ is verkrijgbaar in de kleuren Natural* en Rovere in het formaat 25×150 cm. Uitermate geschikt voor grote ruimtes.

*te zien op de afbeelding. Let op! de kleur op de afbeelding kan afwijken van het origineel.