Nieuwsberichten

Colorker Ragnar Pearl

Nieuwe series van Colorker

Het bij Tegelgroothandel Jos Haag verkrijgbare assortiment van Colorker is uitgebreid met vier prachtige nieuwe series.

Ragnar (Headerbeeld)

De serie Ragnar combineert de elegantie van cement met het kleurspectrum van hout. Dit creëert de perfecte balans tussen textuur en kleur. Colorker heeft met de gecombineerde designs van hout en cement een prachtige gedurfde mix gecreëerd. Gemakkelijk te combineren met moderne tijdloze touches. Tegelgroothandel Jos Haag heeft de Ragnar White en Pearl* in 60×120 en het unieke houtdecor in 19,5×119,2 cm in dezelfde kleuren.

Ragnar Fusion Pearl Decor   Ragnar Fusion White Decor

 

Première

Colorker Première Cream Aquila Decor

Natuursteen is een van de meest populaire materialen in het hedendaagse interieurontwerp. Met de serie Première tilt Colorker de keramische toepassing van natuursteen naar een hoger niveau. Oppervlakken met opvallende tonen en vol nuances. Première is een schitterende wandtegel verkrijgbaar in de kleuren White, Cream* & Light in 31,6×100 cm en alle drie in dezelfde maatvoering in Aquila decor.

Nuance

Colorker Nuance

Nuance is een wandtegel geïnspireerd door de Zellige-tegels, een type mozaïek uit Marokko gebaseerd op gekleurde tegelstukjes. Ervaar de kracht van de wisselende intense tinten geïnspireerd door de Middellandse Zee. Aardse kleuren, kobalt blauw en oxidegroen bootsen de glazuren na van het vroegere keramiek. Verkrijgbaar in 29,5×59,5 cm in de kleuren Blue Decor, White Decor, Beige Decor en Green Decor.

Iris

Colorker Iris White Decor

Uit het puurste en meest ongerepte wit ontstaat de collectie Iris, uitermate geschikt voor het aankleden van interieurs met de meeste gedetailleerde elegantie en veelzijdigheid. Dankzij de drie uitvoeringen kan er een veelzijdige witte look gecreëerd worden. Van de zachtste en subtielste texturen van Iris White*, tot de dynamiek gecreëerd door Iris White Decor Lines en de verfijning van het driedimensionale reliëf van Iris White Decor*. Allen in de maatvoering 29,5×59,5 cm.

*te zien op de afbeelding. Let op! de kleuren op de afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.