Nieuwsberichten

Wonen in Jouw Stijl

Een samenwerking tussen Het Kabinet Wonen, Eijffinger, Histor en Douglas & Jones opent deuren voor een nieuw concept omtrent interieurontwerp in Bunnik.

Unieke Samenwerking: Wonen in Jouw Stijl

In samenwerking met Het Kabinet Wonen en de gerenommeerde merken Eijffinger en Histor heeft Douglas & Jones de krachten gebundeld. De resulterende samenwerking “Wonen in Jouw Stijl” belooft een ongeëvenaarde ervaring in interieuradvies. Waarbij consumenten niet alleen op maat gemaakte meubelplannen kunnen verwachten, maar ook deskundig advies krijgen over wand- en vloer styling.

Totaalbenadering van Interieurontwerp

De gecombineerde expertise van de merken op het gebied van verf, behang en tegels stelt Het Kabinet Wonen in staat om een volledig interieurplan te realiseren. Deze allesomvattende collectie biedt eindeloze mogelijkheden om elke leefruimte te transformeren tot een droomomgeving. De samenwerking heeft geresulteerd in drie distinctieve woonstijlen: Urban, Now en Classic.

De collectie van Het Kabinet Wonen omvat een mix van oude en nieuwe meubels en accessoires, van gerestaureerde Art Deco kasten tot zelf ontworpen zitmeubels. De geselecteerde producten uit de collecties van Eijffinger, Histor en Douglas & Jones versterken de visie van Het Kabinet Wonen op woonstyle.

Unieke Beleving bij Het Kabinet Wonen

Het Kabinet Wonen biedt consumenten een totaalbeleving van wonen, met stijlkamers die van wand tot vloer zijn gerealiseerd in een specifieke woonstijl. Marmeren vloertegels, trendy kleuren en stijlvol behang creëren een harmonieus classic interieur. Elk meubelstuk en accessoire is zorgvuldig geselecteerd en is aanpasbaar aan de persoonlijke levensstijl van de klant.

Maatwerk Interieuradvies in het Creative Centre

Een team van ervaren stylisten staat klaar om op maat gemaakt interieuradvies te bieden in het state-of-the-art Creative Centre. Hier worden adviezen gepresenteerd op speciaal ontworpen adviestafels met digitale interieurplannen. Het Creative Centre fungeert als atelier, waar alle mogelijke materialen voor meubels, wanden en vloeren tentoongesteld worden, inclusief het Stalenlab voor een complete beleving.

Meer informatie?

Bezoek de website van Het Kabinet Wonen: www.hetkabinet.nl of bezoek Het Kabinet Wonen in Bunnik.

Het Kabinet Wonen
Rumpsterweg 1-5
3981 AK Bunnik